Moise Guran, chemat în instanță! Are din nou probleme!

Succes

La 3 martie, aplicația Biziday pentru cutremure lansa o alertă falsă de 10 grade pe scara Richter. Imediat au și început atacurile la adresa deținătorului aplicației, Moise Guran, pe motiv că aceasta i-ar fi speriat pe abonați.

Jurnalistul trustului Intact, Mircea Badea, anunța că a făcut plângere penală împotriva lui Guran, plângere care, ulterior, a ajuns la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu ea.

De asemenea, în luna martie a ieșit la iveală faptul că Moise Guran, prin firma BIZIDAY CONSULTING SRL, a pierdut un proces spre sfârșitul anului trecut, în urma căruia are de achitat aproximativ 300.000 de lei, decizia nefiind însă definitivă.

Ghinionul cunoscutului jurnalist nu se oprește aici. Bugetul.ro a descoperit că o firmă subordonată Consiliului Local Timișoara – SC DRUMURI MUNICIPALE TIMIȘOARA SA – a chemat societatea lui Moise Guran în instanță. De ce? Din cauza unor taxe de parcare neachitate.

Astfel, la Judecătoria Timișoara, avocații firmei ce aparține de CL Timișoara au demarat procedura de recuperare a banilor datorați de BIZIDAY CONSULTING SRL.

„Este vorba de taxe de penalizare pentru neplata parcării în municipiul Timișoara. Sunt taxe de penalizare în valoare de 750 de lei, la care se adaugă cheltuieli de judecată de 57, 50 lei.

În Timișoara, din anul 1998 funcționează următorul sistem: pentru orice staționare pe domeniul public, trebuie să achiți o taxă. În situația în care staționezi fără să achiți acea taxă, se aplică o taxă de penalizare. Suntem o societate a Consiliului Local Timișoara, nu suntem una privată”, ne-a declarat un reprezentant al Departamentului Juridic din cadrul companiei respective.

Sursa editata media NewsOpinion

Actual
Mic dejun sănătos

Este deja cunoscut faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Si totusi, majoritatea dintre noi sarim peste el. Fie ca nu avem timp, ori pur si simplu nu ne place sa mancam dimineata. Dar de ce oare nu ne place noua sa mancam dimineata? Ei bine, …

Actual
Top cărți vândute în 2022

Iată care sunt finalistele topului Celor mai bune cărți din 2022. De la romane de ficțiune, la thrillere, biografii și povești uimitoare, toate compun lista celor mai captivante și apreciate cărți din 2022. Care a fost cartea voastră preferată și ce aveți pe lista de lectură pentru 2023? Vladimir, de …

Comunicate de presa
Cum sa iti cresti site-ul in mod organic

Pentru a crește un site organic în motoarele de căutare, este important să se acorde atenție unor factori cheie de optimizare a motoarelor de căutare (SEO) și de creștere a traficului organic. Iată câteva recomandări: Acestea sunt câteva din modalitățile prin care puteți crește traficul organic al site-ului. Este important …