Un avion cargo s-a prăbuşit lângă principalul aeroport din Coasta de Fildeş: Patru cetăţeni moldoveni au murit

Succes

Un avion cargo s-a prăbuşit lângă principalul aeroport din Coasta de Fildeş: Patru cetăţeni moldoveni au murit, iar şase persoane, printre care şi patru francezi, sunt răniți.

Cel puţin patru persoane au murit sâmbătă după ce un avion cargo s-a prăbuşit în mare lângă aeroportul internaţional din Abidjan, cel mai important oraş din Coasta de Fildeş, a declarat Reuters un martor al incidentului.

ACTUALIZARE14.48 Cei patru decedaţi erau cetăţeni moldoveni, a declarat ministrul ivorian pentru securitate, adăugând că patru dintre răniţi sunt francezi. Surse Reuters spun că francezii răniţi sunt militari.

Şeful companiei care operează aeroportul a anunţă că accidentul s-a soldat cu patru morţi şi şase răniţi, dintre care doi sunt în stare gravă

Forţele de intervenţie şi scafandrii au scos două trupuri din avionul ce s-a rupt în câteva bucăţi când s-a prăbuşit aproape de ţărm. Alţi doi morţi au putut fi văzuţi în epava aeronavei.

Un alt martor a spus că a văzut doi supravieţuitori.

Prăbuşirea a avut loc în timpul unei furtuni cu ploaie torenţială şi fulgere, iar salvatorii au greutăţi din cauza marii agitate.

Cel puţin patru persoane au murit, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

Avionul cargo s-a prăbuşit în Golful Guineea, situat în Oceanul Atlantic, imediat după decolarea de pe Aeroportul internaţional Félix Houphouet Boigny din Abidjan.

Accidentul aerian a avut loc în condiţii de ploaie torenţială.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie, avionul cargo aparţine armatei franceze.

Actual
Mic dejun sănătos

Este deja cunoscut faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Si totusi, majoritatea dintre noi sarim peste el. Fie ca nu avem timp, ori pur si simplu nu ne place sa mancam dimineata. Dar de ce oare nu ne place noua sa mancam dimineata? Ei bine, …

Actual
Top cărți vândute în 2022

Iată care sunt finalistele topului Celor mai bune cărți din 2022. De la romane de ficțiune, la thrillere, biografii și povești uimitoare, toate compun lista celor mai captivante și apreciate cărți din 2022. Care a fost cartea voastră preferată și ce aveți pe lista de lectură pentru 2023? Vladimir, de …

Comunicate de presa
Cum sa iti cresti site-ul in mod organic

Pentru a crește un site organic în motoarele de căutare, este important să se acorde atenție unor factori cheie de optimizare a motoarelor de căutare (SEO) și de creștere a traficului organic. Iată câteva recomandări: Acestea sunt câteva din modalitățile prin care puteți crește traficul organic al site-ului. Este important …