Drama! Detalii cutremurătoare despre fata de 16 ani care a ars de vie în accident

In lume

Drama! Tragicul accident care s-a produs în cursul zilei de miercuri dimineaţă a şocat tot judeţul Suceava. Simona, fata de 16 ani care a pierit alături de cei patru băieţi care se aflau în maşină, avea planuri mari de viitor.


Simona Lazarovici a ars de vie în cumplitul accident din SUceava. Primarul din Vultureşti, Cornel Salamaha, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre starea socială a adolescentei, dar şi despre un eveniment fericit, care ar fi trebuit să aibă loc.

„În urmă cu câteva săptămâni, la primărie a venit fata împreună cu două persoane. Era vorba de doi soţi din Gura Humorului care deţin o pensiune şi care au precizat că adolescenta va lucra la ei, iar ulterior doreau să o înfieze. Aveau nevoie de anchetă socială şi chiar m-am bucurat că se întâmplă asta pentru că fata provine dintr-o familie cu mari probleme sociale”

Cei cinci tineri se întorceau spre case de la o petrecere de Halloween, iar în curba de la intrarea în Ilişeşti dinspre Suceava, Ciprian Năsădeanu, tânărul de 24 aflat la volan, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive.

Tânărul circula cu 280 km/h. Cum nu a reuşit să redreseze maşina, el a ajuns pe contrasens, unde a lovit mai întâi un autocamion, după care a fost aruncat într-o altă maşină. În urma acestui impact, autoturismul în care erau cei cinci tineri s-a răsturnat pe şosea, după care a luat foc. Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici, cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani. Masuri de siguranta trebuie luate pentru a preveni astfel de drame.

 

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
Rezistența pomilor la îngheț

Rezistența pomilor la îngheț depinde de specia pomicolă, dar și de soiul din livadă. Astfel, cele mai rezistente specii sunt mărul, părul sau gutuiul, în timp ce specii precum cireșul, caisul sau piersicul au o iernare dificilă și sunt mai ușor afectate de înghețul târziu, de temperaturile mai scăzute. Pragurile …

Actual
Ziua de 8 Martie

Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a sărbători atât realizările sociale, politice și economice ale femeilor, cât și pentru a onora lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Este un punct focal în mișcarea pentru drepturile femeilor, atrăgând atenția asupra unor …

Actual
Mic dejun sănătos

Este deja cunoscut faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Si totusi, majoritatea dintre noi sarim peste el. Fie ca nu avem timp, ori pur si simplu nu ne place sa mancam dimineata. Dar de ce oare nu ne place noua sa mancam dimineata? Ei bine, …