Tudose confirma ca in sedinta de guvern de miercuri vor fi adoptate masurile fiscale. Contributiile vor trece la angajat prin OUG

Comunicate de presa

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat marti, la Parlament, ca miercuri, la ora 15:00, va avea loc sedinta de guvern in care vor fi adoptate modificarile Codului Fiscal, inclusiv transferul contributiilor de la angajator la angajat.

Intrebat daca vor fi trecute contributiile de la angajat la angajator, premierul Mihai Tudose a raspuns: „Da”.

Chestionat in continuare daca acest transfer va fi facut prin ordonanta de urgenta, seful Guvernului a spus: „Da, prin ordonanta”.

La o a treia intrebare, si anume cand va avea loc sedinta de guvern, Tudose a spus: „Maine” (miercuri – n. red.).

De asemenea, prim-ministrul a spus ca primarii nu sunt nemultumiti de masurile fiscale care urmeaza sa fie adoptate. „Nu au fost nemultumiti, Dumnezeule!”, a sustinut Mihai Tudose.

Dupa ce edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat, luni, masurile fiscale anuntate, afirmand ca nu vor aduce nimic bun, primarii au cerut marti socoteala Guvernului, legat de acestea, afirmand ca scaderea impozitul pe venit de la 16% la 10% va inseamna ca la primarii vor ajunge mai putini bani.

Dupa o intalnire cu Mihai Tudose si Liviu Dragnea, edilul Sectorului 3 din Capitala, Robert Negoita, a anuntat ca primariile vor primi compensari din bugetul Executivului. Nu constitue un motiv de iesit in strada, nu vor reusi deeeturnarea guvernului!

Luni, la o zi dupa ample proteste in toata tara, ar fi trebuit sa aiba loc sedinta extraordinara de guvern, in care ar fi trebuit adoptate controversatele modificari ale Codului Fiscal. Sedinta a fost insa amanata, dupa ce a avut aceeasi soarta vineri.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
Rezistența pomilor la îngheț

Rezistența pomilor la îngheț depinde de specia pomicolă, dar și de soiul din livadă. Astfel, cele mai rezistente specii sunt mărul, părul sau gutuiul, în timp ce specii precum cireșul, caisul sau piersicul au o iernare dificilă și sunt mai ușor afectate de înghețul târziu, de temperaturile mai scăzute. Pragurile …

Actual
Ziua de 8 Martie

Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a sărbători atât realizările sociale, politice și economice ale femeilor, cât și pentru a onora lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Este un punct focal în mișcarea pentru drepturile femeilor, atrăgând atenția asupra unor …

Actual
Mic dejun sănătos

Este deja cunoscut faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Si totusi, majoritatea dintre noi sarim peste el. Fie ca nu avem timp, ori pur si simplu nu ne place sa mancam dimineata. Dar de ce oare nu ne place noua sa mancam dimineata? Ei bine, …