„Nu e viol, eu ma urc peste ea si ea sta”, a declarat un tata din Bistrita care, ani de zile, si-a abuzat fiica minora

Eveniment

Declaratia halucinanta a unui barbat in varsta de 40 de ani din Bistrita care, timp de 5 ani, si-a abuzat fiica in varsta de 14 ani.

Infernul pentru copila a inceput in urma cu 5 ani, pe cand aceasta avea doar 9 ani.

Barbatul a recunoscut inca de la inceput ca isi agresa fata de 14 ani, insa spune ca nu era viol, ci „se urca deasupra, iar ea statea”, dupa cum a spus chiar el anchetatorilor.

Se pare ca mama sa stia totusi ce se intampla in propria casa, printre cei care ar fi avertizat-o numarandu-se ceilalti frati mai mici ai fetei. Pentru a o determina sa pastreze secretul, barbatul a amenintat-o pe fata cu bataia.

Atat mama fetei, cat si barbatul ar avea grave probleme cu bautura. Salariul femeii si alocatiile copiilor erau cheltuiti, dupa spusele vecinilor, luna de luna pe bautura.

Reprezentantii Directiei pentru Protectia Copiilor au luat-o in grija statului pe adolescenta de 14 ani care a fost violata de catre tatal ei timp de 5 ani. Copila, alaturi de fratii sai de 10, 8 si 5 ani, vor locui intr-un centru al institutiei.

Barbatul de 40 de ani a fost arestat pentru 30 de zile,

Bărbatul fusese reţinut marţi, după ce soţia şi fiica abuzată au depus plângere la poliţie.

“Am avut o mică prostie în cap. Am convins-o cu bani şi alte nevoi. N-a zis nici da, nici nu. Nu am bătut-o, nu am forţat-o. A stat de bunăvoie. În casă se întâmpla, când dormea mama ei, când eram singuri“, a spus tatăl.

Magistraţii de la Judecătoria Găeşti au emis, miercuri după amiază, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat din comuna dâmboviţeană Ulieşti, satul Croitori, cercetat pentru viol.

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, fusese reţinut pentru 24 de ore în cursul zilei de marţi, după ce fiica abuzată şi mama acesteia l-au reclamat la poliţie.

Anchetatorii spun că au date conform cărora abuzurile asupra fiicei au început în luna noiembrie a anului trecut iar acestea au avut loc sistematic, atunc când mama copilei era plecată de acasă. Surse judiciare au declarat că, la audieri, bărbatul a recunoscut că a avut relaţii intime cu fiica sa, dar a spus că nu a obligat-o pe aceasta şi nici nu a agresat-o fizic, el condiţionându-şi fiica şi spunându-i să accepte situaţia dacă vrea bani sau diverse bunuri.

Orgiile se întâmplau în casa în care copila locuia cu cei doi părinţi, în satul Croitori, din comuna Ulieşti.

Când mama copilei era plecată la muncă sau când dormea, bărbatul îşi abuza propriul copil. Ajuns în faţa poliţiştilor, acesta recunoaşte senin că şi-a violat fata, fără să dea semne că regretă fapta făcută.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
Rezistența pomilor la îngheț

Rezistența pomilor la îngheț depinde de specia pomicolă, dar și de soiul din livadă. Astfel, cele mai rezistente specii sunt mărul, părul sau gutuiul, în timp ce specii precum cireșul, caisul sau piersicul au o iernare dificilă și sunt mai ușor afectate de înghețul târziu, de temperaturile mai scăzute. Pragurile …

Actual
Ziua de 8 Martie

Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a sărbători atât realizările sociale, politice și economice ale femeilor, cât și pentru a onora lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Este un punct focal în mișcarea pentru drepturile femeilor, atrăgând atenția asupra unor …

Actual
Mic dejun sănătos

Este deja cunoscut faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Si totusi, majoritatea dintre noi sarim peste el. Fie ca nu avem timp, ori pur si simplu nu ne place sa mancam dimineata. Dar de ce oare nu ne place noua sa mancam dimineata? Ei bine, …