„METODA MARADONA” escrocheria updatata.Trebuie sa te uiti la filmulet de doua ori ca sa te prinzi cum a sucit banii in mana! VIDEO

Comunicate de presa
  1. ATENȚIE LA DRUM!!!!!! Se practica si pentru soferii auto!

În județul Ialomița,la câțiva km de Slobozia, pe drumul Fetești-Tăndărei, la ieșirea din localitea Progresu spre localitatea Vlădeni, sunt CAPCANE pe drum, zice userul Oana Georgiana Vartolomei.

Unii oameni se joacă cu viața altora.
Un furtun fusese legat dintr-o parte în cealalta a șoselei.

Noi am fost norocoși că l-am văzut și ne-am întors să anunțăm un echipaj de poliție pe lângă care tocmai trecusem, însă după ce-am întors mașina, a apărut din cealaltă direcție un autoturism, care l-a luat din plin.
Din fericire, a scăpat cu câteva mici avarii.

Se pare că astfel de situații s-au mai întâlnit și în alte zone ale țării.
În urma postării, un prieten mi-a spus că a pățit același lucru, acum câteva luni, în localitatea Glodeanu-Sărat din județul Buzău.

ATENTIE!!
Dacă coborâți din mașină, poate să fie un mod operare al INFRACTORILOR, asemănător cu „METODA MARADONA”, așa că nu lăsați mașina nesupravegheată(descuiată)!!!!

 

2 Inşelăciunea „Maradona”  descriere

Inşelăciunea „Maradona” era la modă la începutul anilor ’90. Infractorii pretindeau că sunt politisti, abordau oamenii sau comercianţii pe stradă, pentru a-i „controla” si le cereau diverse sume de bani, drept „amenzi”. Cei care practicau această formă de înşelăciune erau numiti „maradonisti”.Tipul asta a reusit sa pacaleasca o caserita dintr-o magazin din Costinesti numarand banii in fata ei. Inselaciunea este cunoscuta drept „Maradona” si consta in talentul inselatorului de a manevra banii, astfel dupa numaratoare scoate cateva bancnote din teanc extrem de rapid.

Desi femeii i-a dat alt rezultat dupa ce-a numarat banii, cand a vazut ca barbatul a mai trecut inca o data bancnotele printre degete in fata ei si totul parea in regula, l-a lasat sa plece.

Tipul asta a reusit sa pacaleasca o caserita dintr-o magazin din Costinesti numarand banii in fata ei. Inselaciunea este cunoscuta drept „Maradona” si consta in talentul inselatorului de a manevra banii, astfel dupa numaratoare scoate cateva bancnote din teanc extrem de rapid.

Actual
Andrew Tate porneste discutiile RoExit

Andrew Tate, un fost campion la kickboxing și star social media, a pornit un adevărat scandal între Marea Britanie și Europa, cu un subiect tabu în presa din România: Brexit-ul. Tate a postat pe contul său de Twitter un mesaj prin care își exprima opinia despre Brexit și felul în …

Comunicate de presa
Cum sa iti cresti site-ul in mod organic

Pentru a crește un site organic în motoarele de căutare, este important să se acorde atenție unor factori cheie de optimizare a motoarelor de căutare (SEO) și de creștere a traficului organic. Iată câteva recomandări: Acestea sunt câteva din modalitățile prin care puteți crește traficul organic al site-ului. Este important …

Actual
Imobiliare.ro: Cum au evoluat prețurile la apartamentele oferite spre vânzare, respectiv închiriere, în Brașov?

Potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro, în perioada ianuarie – decembrie 2022, la nivel național locuințele (atât apartamente, cât și case) au fost cu 7.6% mai scumpe față de aceeași perioadă a anului trecut. Comparativ cu perioada similară a anului 2021, această diferență de preț se situa la 8.4%. În Brașov, …