„METODA MARADONA” escrocheria updatata.Trebuie sa te uiti la filmulet de doua ori ca sa te prinzi cum a sucit banii in mana! VIDEO

Comunicate de presa
  1. ATENȚIE LA DRUM!!!!!! Se practica si pentru soferii auto!

În județul Ialomița,la câțiva km de Slobozia, pe drumul Fetești-Tăndărei, la ieșirea din localitea Progresu spre localitatea Vlădeni, sunt CAPCANE pe drum, zice userul Oana Georgiana Vartolomei.

Unii oameni se joacă cu viața altora.
Un furtun fusese legat dintr-o parte în cealalta a șoselei.

Noi am fost norocoși că l-am văzut și ne-am întors să anunțăm un echipaj de poliție pe lângă care tocmai trecusem, însă după ce-am întors mașina, a apărut din cealaltă direcție un autoturism, care l-a luat din plin.
Din fericire, a scăpat cu câteva mici avarii.

Se pare că astfel de situații s-au mai întâlnit și în alte zone ale țării.
În urma postării, un prieten mi-a spus că a pățit același lucru, acum câteva luni, în localitatea Glodeanu-Sărat din județul Buzău.

ATENTIE!!
Dacă coborâți din mașină, poate să fie un mod operare al INFRACTORILOR, asemănător cu „METODA MARADONA”, așa că nu lăsați mașina nesupravegheată(descuiată)!!!!

 

2 Inşelăciunea „Maradona”  descriere

Inşelăciunea „Maradona” era la modă la începutul anilor ’90. Infractorii pretindeau că sunt politisti, abordau oamenii sau comercianţii pe stradă, pentru a-i „controla” si le cereau diverse sume de bani, drept „amenzi”. Cei care practicau această formă de înşelăciune erau numiti „maradonisti”.Tipul asta a reusit sa pacaleasca o caserita dintr-o magazin din Costinesti numarand banii in fata ei. Inselaciunea este cunoscuta drept „Maradona” si consta in talentul inselatorului de a manevra banii, astfel dupa numaratoare scoate cateva bancnote din teanc extrem de rapid.

Desi femeii i-a dat alt rezultat dupa ce-a numarat banii, cand a vazut ca barbatul a mai trecut inca o data bancnotele printre degete in fata ei si totul parea in regula, l-a lasat sa plece.

Tipul asta a reusit sa pacaleasca o caserita dintr-o magazin din Costinesti numarand banii in fata ei. Inselaciunea este cunoscuta drept „Maradona” si consta in talentul inselatorului de a manevra banii, astfel dupa numaratoare scoate cateva bancnote din teanc extrem de rapid.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
Andrew Tate porneste discutiile RoExit

Andrew Tate, un fost campion la kickboxing și star social media, a pornit un adevărat scandal între Marea Britanie și Europa, cu un subiect tabu în presa din România: Brexit-ul. Tate a postat pe contul său de Twitter un mesaj prin care își exprima opinia despre Brexit și felul în …

Comunicate de presa
Cum sa iti cresti site-ul in mod organic

Pentru a crește un site organic în motoarele de căutare, este important să se acorde atenție unor factori cheie de optimizare a motoarelor de căutare (SEO) și de creștere a traficului organic. Iată câteva recomandări: Acestea sunt câteva din modalitățile prin care puteți crește traficul organic al site-ului. Este important …

Actual
Imobiliare.ro: Cum au evoluat prețurile la apartamentele oferite spre vânzare, respectiv închiriere, în Brașov?

Potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro, în perioada ianuarie – decembrie 2022, la nivel național locuințele (atât apartamente, cât și case) au fost cu 7.6% mai scumpe față de aceeași perioadă a anului trecut. Comparativ cu perioada similară a anului 2021, această diferență de preț se situa la 8.4%. În Brașov, …