Mobitom SA și Sielbol SRL se vor ocupa de repararea și modernizarea pasajului Cumpenei. Valoarea contractului

Actual

Mobitom SA și Sielbol SRL se vor ocupa de repararea și modernizarea pasajului Cumpenei. Valoarea contractului

Descrierea succintă a contractului, potrivit licitatiapublica.ro : ”Achiziționarea de lucrări suplimentare la contractul de execuție lucrări nr. 116095/19.08.2016 având ca obiect execuție lucrări suplimetare/adiționale aferente obiectivului de investiție „reparații capitale și modernizarea pasajului Cumpenei”.

Asocierea SC Mobitom SA – SC Sielbol va executa lucrările capitale.

Despre societățile câștigătoare

Societatea Mobitom SA a fost înregistrată în anul 1991, în municipiul Constanța.

Conform Registrului Comerțului, consultat la data de 29 ianuarie 2018, capitalul social subscris este de 2.250.542,5 lei , integral vărsat, compus dintr-un număr de  900.217 acțiuni, fiecare a câte 2,5 lei.

Acționarul societății este SC Five-Holding SA, cu sediul social în municipiul Constanța. Administratorii societății sunt Ciuceanu Valentin, Boroş Valentin, Șișu David și Şişu David.

Domeniul de activitate principal, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), este ”fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice”.

SC Sielbol SRL a fost înregistrată în anul  1992. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, societatea are un capital subscris de  50.500 lei, integral vărsat, compus din 2020 părți sociale, fiecare a câte 25 lei.

Asociați personae fizice sunt Smărăndescu Dorin Ionel, Ştefan Petre și Bădescu Ştefan. Cel din urmă este și administrator.

Domeniul de activitate principal este ”lucrări de instalaţii electrice”.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
Rezistența pomilor la îngheț

Rezistența pomilor la îngheț depinde de specia pomicolă, dar și de soiul din livadă. Astfel, cele mai rezistente specii sunt mărul, părul sau gutuiul, în timp ce specii precum cireșul, caisul sau piersicul au o iernare dificilă și sunt mai ușor afectate de înghețul târziu, de temperaturile mai scăzute. Pragurile …

Actual
Ziua de 8 Martie

Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a sărbători atât realizările sociale, politice și economice ale femeilor, cât și pentru a onora lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Este un punct focal în mișcarea pentru drepturile femeilor, atrăgând atenția asupra unor …

Actual
Mic dejun sănătos

Este deja cunoscut faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Si totusi, majoritatea dintre noi sarim peste el. Fie ca nu avem timp, ori pur si simplu nu ne place sa mancam dimineata. Dar de ce oare nu ne place noua sa mancam dimineata? Ei bine, …