Cum arată Medipol, cel mai modern spital privat din Turcia, unde a fost operat Premierul Victor Ponta.

Actual
Medicina la cote maxime! 

Solicita acum o programare la consult gratuit!
(Reprezentantul nostru in Romania Cristian Medipol tel: 0771189811) 
email: medipolromania@gmail.com

Spitalul Universitar Medipol din Turcia are 470 de paturi şi este cea mai mare investiţie din sectorul serviciilor medicale din această ţară, fiind proiectat astfel încât să poată fi realizate operaţii simultan în 25 de săli de operaţie. Complexul este structurat în patru unităţi: un spital generalist, unul de oncologie, unul de chirurgie cradiovasculară şi unul de stomatologie.

Într-o astfel de unitate, investiţia este de ordinul sutelor de milioane de euro.

În cadrul spitalului Medipol din Turcia a fost operat Premierul Victor Ponta, unde în continuare face investigaţii medicale.

Potrivit Mediafax,  Medipol este spitalul în care s-a operat şi preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, în noiembrie 2011 şi în februarie 2012, în perioada în care a fost premier. În anul 2011, Tenzile Erdogan, mama lui Recep Tayyip Erdogan, în vârstă de 88 de ani, diagnosticată cu colecistită acută, a fost internată şi ea în Spitalul Medipol, unde a murit după câteva zile.

Presa din Turcia, citată de Mediafax, a scris în mai multe rânduri despre strânsele legături dintre preşedintele Turciei, Recep Erdogan, şi spitalul din Istanbul. Potrivit jurnaliştilor turci, soţia şefului de stat este acţionar majoritar şi coordonează activitatea spitalului.

Medipol încearcă de mai mulţi ani să atragă pacienţi români, majoritatea spitalelor din Turcia fiind interesate de altfel de pacienţii străini. Turismul medical este extrem de bine dezvoltat şi încurajat în Turcia, o ţară care a ajuns la peste 500 de spitale private. Aproximativ 2.000 de pacienţi români merg anual pentru consult și tratament în Clinica Medipol.

 

[ninja_form id=3]

Vă mulțumim pentru programarea dumneavoastra!

Tur Virtual >

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
Rezistența pomilor la îngheț

Rezistența pomilor la îngheț depinde de specia pomicolă, dar și de soiul din livadă. Astfel, cele mai rezistente specii sunt mărul, părul sau gutuiul, în timp ce specii precum cireșul, caisul sau piersicul au o iernare dificilă și sunt mai ușor afectate de înghețul târziu, de temperaturile mai scăzute. Pragurile …

Actual
Ziua de 8 Martie

Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a sărbători atât realizările sociale, politice și economice ale femeilor, cât și pentru a onora lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Este un punct focal în mișcarea pentru drepturile femeilor, atrăgând atenția asupra unor …

Actual
Mic dejun sănătos

Este deja cunoscut faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Si totusi, majoritatea dintre noi sarim peste el. Fie ca nu avem timp, ori pur si simplu nu ne place sa mancam dimineata. Dar de ce oare nu ne place noua sa mancam dimineata? Ei bine, …