Ecomove Consulting SRL – orientare permanentă către eficiență și performanță

Internet

Ecomove Consulting SRL, Str. Poporului 10, Constanța  cu o orientare permanentă către eficiență și performanță este distribuitor autorizat Wattrom, MaySun Solar, Victron Energy, Delphi, TED Electric, Panosol, Westech, Sontec și vă oferă sisteme solare, precum și fotovoltaice la preturi avantajoase, calitate garantată și garanție pentru 2 ani la orice sistem montat de către firma noastră.

Gama completa de:

-Panouri solare presurizate pentru producerea apei calde și aport la încălzire, kit-uri complete, țevi flexibile inox DuoSolar, accesorii și componente solare de calitate, certificate energetic și garanție de produs până la 10 ani.
-Panouri fotovoltaice policristaline, monocristale, semiflex sau flexibile cu garanție 10 ani și o testare/inspectare gratuita la fabrica- certificata Kiwa.
-Sisteme hibride Ongrid – cu injectare în rețea sau Off-grid, eoliene istaBreeze, sisteme de fixare aluminiu-K2, cabluri solare UV Leader, automatizări, UPS-uri, acumulatori solari GEL, Li-Ion și accesorii, componente pentru kit-uri fotovoltaice.

Comenzi online: https://e-panouri.eu
Comenzi WhatsApp: accesați acest link pentru a ne vedea catalogul pe WhatsApp: https://wa.me/c/40770721407 și a comanda produsul dorit.
Va așteptăm cu toată gama de produse din energia verde, să găsim împreună soluții fiabile, moderne, durabile și să le implementam in proiectele dumneavoastră rezidențiale sau industriale.
Articol postat la solicitare email. Va uram mult succes!
Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
Mic dejun sănătos

Este deja cunoscut faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Si totusi, majoritatea dintre noi sarim peste el. Fie ca nu avem timp, ori pur si simplu nu ne place sa mancam dimineata. Dar de ce oare nu ne place noua sa mancam dimineata? Ei bine, …

Actual
Top cărți vândute în 2022

Iată care sunt finalistele topului Celor mai bune cărți din 2022. De la romane de ficțiune, la thrillere, biografii și povești uimitoare, toate compun lista celor mai captivante și apreciate cărți din 2022. Care a fost cartea voastră preferată și ce aveți pe lista de lectură pentru 2023? Vladimir, de …

Actual
Ceaiul de mușețel.Beneficii și contraindicații.

Musetelul este o planta erbacee din familia Asteracee (din care mai fac parte, de exemplu, floarea-soarelui si papadia). Poarta numele oficial de Matricaria chamomilla sau Matricaria recutita, iar in limba romana mai este numita romanita, matrice sau romanica. Planta are efecte benefice pentru organism, cunoscute inca din Antichitate. Cele mai vechi informatii dateaza din Egiptul Antic, dar …