[Comunicat de presa] H3RO 2021 – Spectacol sportiv

Actual

H3RO 2021 – Spectacol sportivCei mai buni triatlonisti din Romania deja s-au înscris pentru a ne oferi un spectacol sportiv de excepție la  H3RO 2021.

La Campionatul Național pe distanță medie, Alex Toma, Mihai Vigariu, Beres Hunor, Deack Zsombor și Andrei Dudu se vor lupta pentru supremație în cea mai dură și lungă probă din aceasta competitie.
La Campionatul Național pe distanța standard, proba regina a triatlonului, la băieți lupta se va da pe de o parte dintre Felix Duchampt sportivul nostru olimpic și pe de alta parte mai tinerii Vlad Remnzing, Alex Ion, Erick Rogoz si Nicolae Seitan. La fete Antoanela Manac și-a anunțat prezența și va lupta pentru supremație.
Pe langa sportivii din Romania vor fi prezenți sportivi din 11 tari: Franța, Spania, Ucraina
Marea Britanie, Australia, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Republica Moldova.Premiile totale vor fi record în valoare totala de 42 200 de lei.In acest moment evenimentul este sold out.
Pâna în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeană a competitiilor majore de triatlon.


Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org

Actual
Rezistența pomilor la îngheț

Rezistența pomilor la îngheț depinde de specia pomicolă, dar și de soiul din livadă. Astfel, cele mai rezistente specii sunt mărul, părul sau gutuiul, în timp ce specii precum cireșul, caisul sau piersicul au o iernare dificilă și sunt mai ușor afectate de înghețul târziu, de temperaturile mai scăzute. Pragurile …

Actual
Ziua de 8 Martie

Ziua Internațională a femeii (denumită generic Ziua femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a sărbători atât realizările sociale, politice și economice ale femeilor, cât și pentru a onora lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Este un punct focal în mișcarea pentru drepturile femeilor, atrăgând atenția asupra unor …

Actual
Mic dejun sănătos

Este deja cunoscut faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Si totusi, majoritatea dintre noi sarim peste el. Fie ca nu avem timp, ori pur si simplu nu ne place sa mancam dimineata. Dar de ce oare nu ne place noua sa mancam dimineata? Ei bine, …