Nevaccinații vor fi microcipați, ca să fie verificați că nu circulă noaptea

Wow

De ce ţi-e frică nu scapi, spune o veche vorbă ungurească! Potrivit ultimei hotărâri de guvern, persoanele nevaccinate vor fi injectate cu un microcip, care le va face mai uşor de identificat şi amendat de către patrula de noapte.

E adevărat: cine nu s-a vaccinat va fi microcipat. Speram să nu se ajungă la asta, dar iată că s-a ajuns la asta, ce mama mă-sii”, a declarat mareşalul Vasilică, văr al colonelului Gheorghiţă.

„Cipul vine cu o serie întreagă de beneficii: emite un semnal 5G, cu care poziţia nevaccinatului poate fi triangulată, îl face pe om să lumineze în întuneric, ca să poată fi depistat dacă se ascunde într-un tufiş şi, nu în ultimul rând, serveşte drept cartelă magnetică pentru interfon, ca să poţi intra în casă la 8 seara.”

De când a auzit vestea, capul senatoarei Şoşoacă şuieră şi pare a fi pe punctul de a exploda, transmit surse din Parlament.

Sursa https://www.timesnewroman.ro/life-death/nevaccinatii-vor-fi-microcipati-ca-sa-fie-verificati-ca-nu-circula-noaptea/

De ce ţi-e frică nu scapi, spune o veche vorbă ungurească! Potrivit ultimei hotărâri de guvern, persoanele nevaccinate vor fi injectate cu un microcip, care le va face mai uşor de identificat şi amendat de către patrula de noapte.

Comentariile au aparut deja – Sebastian Puznava

Cea mai mare greșeală a fost să se spună, de la bun început, că vaccinul este gratis. Asta a stimulat mințile rătăcite și le-a dat încă un motiv de conspirații. Dacă aș fi fost in locul celor care gestionează campania, aș fi declarat in primă fază, că vaccinul costă cel puțin 1000 ron de persoană. Să fi vazut dezbateri că lumea trebuie să plătescă penrru a beneficia de soluția care le-ar putea salva viața. Apoi, cu vreo lună si jumatate înainte de a începe vaccinarea, din 2 in 2 saptamani aș fi ieșit si as fi zis că am făcut eforturi pentru a scădea prețul și, fix când s-ar fi demarat vaccinarea, aș fi ieșit cu un text se genul :”uitați, după niște eforturi imense, pentru că ține de sănătatea individuală, dar mai ales de cea publică, și in urma presiunilor, am reușit să reducem prețul la zero. Vaccinul este gratuit, oameni buni, spor la vaccinare! „. Asta, pentru că românul, după ce că este prost și rupt in fund, mai este si fudul grămadă. Prețul i-ar fi stimulat pe mulți să creadă că vaccinul este mare șmecherie, ceea ce, ideea corectă a campaniei, aceea de a se proteja si de a-și proteja apropiații, nu a reușit… Până si croitoreasa „dă cartier” ar fi urlat la TV „săriți, se pune preț pe viața românilor! Faceți, măh, vaccinul gratuit!”. La fel ar fi făcut și „simbolista naționalistă” care, lătrând prin piețe și la TV, a ajuns în Parlament.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actual
Andrew Tate porneste discutiile RoExit

Andrew Tate, un fost campion la kickboxing și star social media, a pornit un adevărat scandal între Marea Britanie și Europa, cu un subiect tabu în presa din România: Brexit-ul. Tate a postat pe contul său de Twitter un mesaj prin care își exprima opinia despre Brexit și felul în …

Actual
The power of award-winning SEO

Search engine optimization (SEO) refers to the practice of optimizing a website to improve its visibility and ranking on search engines like Google. Award-winning SEO strategies can be very effective in helping a website rank well and drive more organic traffic. There are many factors that contribute to a website’s …

Actual
Guest post international

CreativeAds is a service developed with your business in mind. It aims to spread your message online universe through effective ads. CreativeAds allows you to create and disseminate, fast and simple ads for your business, to have control over results generated campaigns, meet occupancy advertising spaces on sale and more. …