De ce noi

CEL MAI TRANSPARENT SISTEM DE PUBLICITATE.

Definiție. Advertiserii sunt persoanele care plătesc pentru ca reclama lor să apară pe alte site-uri.

Advertiserul plătește o sumă fixă pentru durata aleasă derulării campaniei sale online. Indiferent de numărul de afișări sau numărul de clickuri generat, Adevrtiserul nu mai este taxat în plus.

Reclama ta va fi vizibilă pe site indiferent de numărul clickuri și/sau afișări. Reclamele sunt vizibile pe toată durata campaniei.

Multe agenții de publicitate vând campanii la click sau mia de afișări. Acestea pot fi repede epuizate iar advertiserii trebuie să plătească mai mult. Cu CreativeAds plătești o singură dată și campania ta rulează pe toată durata aleasă de tine, indiferent de click-urile sau afișările generate.

 

 

Advertiserii au acces instant la statistici în baza unui nume de utilizator și al unei parole, astfel putând să observe aproape în timp real parametrii campaniei sale.

 

CreativeAds te poate ajuta cu designul reclamelor tale. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți materialele pe care vrei să le introduci în campanie și noi realizăm designul reclamei tale. Citește mai multe aici.


Dacă anumite zone de publicitate sunt ocupate, poți rezerva și/sau închiria în avans spațiile respective, din data imediat următoare eliberării acestora.


Creative Ads propagă mesajele tale în mediul online prin anunțuri eficiente și aduce reclama potrivită în spațiile potrivite.

 

Cu CreativeAds poți rula campania ta online pe site-urile partenere, începând de la 25 RON fără TVA / zi.  


Citește mai multe detalii aici.

 

CreativeAds

Cel mai transparent sistem de publicitate online

©{2017} EyeProduct. Toate drepturile rezervate

Search