Termeni si condiții

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Site-ul www.creativeads.ro.ro este proprietatea Eye Product, numită în continuare “CreativeAds”. Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul www.creativeads.ro. Email contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
Accesul și utilizarea site-ului www.creativeads.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea site-ului, înregistrarea și accesul la servicii, presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora. Prin continuarea utilizării site-ului, dumneavoastră, numit în continuare utilizator/Advertiser, vă dați acordul tacit și fără rezerve la totalitatea termenilor și condițiilor.

1. TERMENI GENERALI

CreativeAds.ro poate modifica sau schimba conținutul site-ului în orice moment, poate aduce modificări de structură, conținut și accesibilitate, prețuri, poate suspenda sau întrerupe furnizarea informațiilor pe site, fără un acord prealabil și fără vreo notificare către utilizatori ori către terțe persoane. CreativeAds.ro își rezervă dreptul de a limita accesul la site ori la anumite părți din acesta fără o notificare prealabilă. Totodată, CreativeAds.ro poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri fără notificare și fără angajarea vreunei răspunderi.
CreativeAds poate modifica fără notificarea prealabilă modalitatea de funcționare a platformei, precum și prețurile de închiriere ale căsuțelor de Anunțuri, dar nu pentru campaniile ce se află deja în derulare.

2. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este generarea de campanii online pe site-urile partenere CreativeAds. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.
Pentru a obține acces la site, și deci la serviciile și informațiile puse la dispoziție prin el, trebuie să obțineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, plătind orice taxa asociată cu acest acces. În plus, trebuie să aveți la dispoziție tot echipamentul necesar pentru a realiza aceastâ conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer și un modem sau alt echipament de acces.
CreativeAds nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
Prin termenul "utilizator" al acestui site se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest site.

3. REGULI DE UTILIZARE

Obținerea accesului la serviciile site-ului CreativeAds se face în baza creerii unui cont, nume utilizator și parolă. În baza acestui cont, utilizatorul/Advertiserul va avea acces la TABLOUL DE BORD ce le permite generarea de campanii online pe site-urile partenere CreativeAds.
Pentru fiecare campanie generată de utilizator/Advertiser, administratorul site-ului va trebui să-și dea acceptul. Fără acceptul administratorului site-ului, campania nu va porni. Campaniile vor putea rula pe site-urile partenere CreativeAds după efectuarea plății de catre utilizator/Advertiser. Anumite spații de publicitate nu vor putea fi accesate dacă se constată că Anunțul Utilizatorului/Advertiserului face concurență neloială unuia dintre site-urile partenere CreativeAds.
CreativeAds prin site-urile partenere garantează 350.000 de afișări ale Anunțurilor utilizatorilor/Advertiserilor pe o perioadă de 30 de zile.
Campania utilizatorului/Advertiserului se va opri automat după ce aceasta a întrunit numărul de zile achiziționate de către acesta. Utilizatorul/Advertiserul poate reînnoi campania prin închirierea căsuței de Anunțuri pe o perioadă nouă de timp.
Utilizatorul/Advertiserul are acces direct prin contul său la statisticile campaniei.

Utilizatorul/Advertiserul poate genera trei tipuri de Anunțuri:

- Anunt imagine
- Anunt text si imagine (disponibile în curând)
- Anunt text (disponibile în curând)

4. MODALITĂȚI DE PLATĂ

Utilizatorul/Advertiserul poate închiria spații pentru anunțurile sale prin următoarele modalități de plată:
- plată prin TRANSFER BANCAR

După ce utilizatorul face dovada plății si administratorul site-ului CreativeAds aprobă Anunțul, acesta va fi vizibil în site-urile partenere CreativeAds.


Impresii/Afișarea

Afișarea, numită uneori o vizualizare sau o afișare a anunțului, este un termen care se referă la punctul în care un anunț este vizionat o dată de un vizitator sau afișat o dată pe o pagină web. Numărul de afișări dintr-o anumită publicitate este determinat de numărul de afișări și încărcări ale paginii respective. Dacă este generată aleator, atunci este numărul de ori care apare anunțul special de la generatorul aleatoriu. O impresie reprezintă o estimare a numărului de persoane pe care o anumită reclamă atinge și poate fi numărată în mod diferit, în funcție de modul în care este plasat anunțul pe pagină, precum și de numărul de pagini pe care pagina web pe care apare anunțul afișate. Rapoartele anunțurilor afișează numărul de ore totale de afișare a anunțului, care contează, de fapt, de câte ori a fost difuzat anunțul de către motorul de căutare atunci când au fost căutate cuvintele cheie la care este conectat anunțul.

5. NU ESTE PERMISĂ

Încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informațiilor publicate, sau încercarea de a acționa în acest scop;
Încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din rețeaua CreativeAds sau a rețelei CreativeAds sau accesarea oricăror servere sau servicii din rețeaua CreativeAds care nu sunt publice, fără autorizație;
Încercarea de a interveni în funcționarea serverelor de hosting sau în rețeaua CreativeAds prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS".


6. LIMITAREA RĂSPUNDERII

CreativeAds nu va fi răspunzător pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, rezultând din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
- acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
- declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
- orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Dacă se consideră că orice material pus la dispozitie pe site-urile partenere CreativeAds, de către utilizatori/Advertiseri, violează drepturile de autor sau orice alte legi in vigoare, este necesara semnalarea acestei situații la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pentru secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. CreativeAds își rezervă dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor și condițiilor de utilizare sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.

7. CONFIDENȚIALITATE ȘI INFORMAȚII PERSONALE

Informațiile personale puse la dispozitia site-ului CreativeAds pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreazâ să intre în baza de date CreativeAds și să primească mesaje cu privire la cu privire la produse și servicii, promoții, concursuri sau orice alte acțiuni editoriale și de marketing desfășurate în viitor de către CreativeAds și de partenerii săi agreați.
După completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are la dispoziție un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra parolei asociate accesului la serviciile www.CreativeAds.ro, condiționate de logare.
Utilizatorul este în întregime responsabil de toate informațiile care sunt făcute publice din contul său. În cazul accesării neautorizate a contului de către terțe persoane, CreativeAds nu își asumă nicio responsabilitate față de consecințele care pot apărea.
La solicitarea explicită a utilizatorului adresată la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., CreativeAds se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime și să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, datele personale conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
CreativeAds se obligă să nu facă publică adresa de e-mail și datele completate în formularul de înregistrare a utilizatorilor și să nu o dezvăluie unei terțe părți, dacă aceasta nu se află între partenerii agreați în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare.
CreativeAds nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.
CreativeAds nu-și asumă niciun fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile CreativeAds. CreativeAds își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în aceasta pagină și va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.

8. PROTECȚIA DATELOR

Pentru a dobândi acces la tehnologiile și serviciile noastre din site trebuie să-ți înregistrezi Contul în site-ul CreativeAds . Prin înregistrarea în site-ul CreativeAds, îți exprimi în mod expres consimțământul scris cu privire la colectarea, utilizarea, stocarea, înregistrarea și procesarea (“Procesarea“, “Prelucrarea“)datelor tale cu caracter personal furnizate către Noi (inclusiv codul numeric personal).Datele cu caracter personal includ, în general, informații individuale prin care tu, ca persoană fizică, juridica, ești sau poți fi identificat (de exemplu, numele, codul numeric personal de identificare, adresa, numărul de telefon, adresa de email, data nașterii).Poți vedea din formularul de înregistrare on-line ce date cu caracter personal, Procesăm. Nu Prelucrăm date cu caracter personal suplimentare, altele decât cele indicate în prezentul, sau oferite în mod voluntar de tine.Refuzul de a furniza datele tale cu caracter personal către CreativeAds, așa cum este cerut, face ca accesul la Serviciile Noastre (din Site) să fie imposibil. Cu toate acestea, poti vizita www.creativeads.ro, fără a furniza informații cu caracter personal și fără a participa în cadrul Site-ului.
Prin înregistrarea în Site îți exprimi acordul expres cu privire la utilizarea de către Noi a datelor tale personale furnizate, pentru a-ți trimite buletine informative cu privire la ofertele sau promoțiile noastre, către adresa ta de email, pentru a te contacta prin telefon sau pentru a solicita feedback cu privire la serviciul oferit, inclusiv cu privire la orice modalități prin care ar putea fi îmbunătățit serviciul atât pentru Platforma cât și pentru Utilizatorul individual.
Conform reglementărilor din România privind protecția datelor cu caracter personal deții (inclusiv):- dreptul de a avea acces la datele tale personale și de a primi de la Noi – gratuit, o dată pe an – confirmarea faptului că datele tale personale sunt sau nu prelucrate de către Noi;- dreptul de a interveni asupra datelor tale personale și de a solicita – gratuit – rectificarea, actualizarea, blocarea, ștergerea, sau, după caz, anonimizarea, în cazul în care datele tale personale nu au fost prelucrate în conformitate cu legislația în vigoare (în funcție de intervenție, aceasta ar putea face imposibil accesul Tău la serviciile Noastre din Site);- dreptul de a Te vopune Prelucrării datelor cu caracter personal, pe baza unor motive întemeiate și legitime legate de situația Ta particulară, precum și dreptul de a solicita încetarea Prelucrării datelor cu caracter personal (acest lucru face imposibil accesul Tău la serviciile Noastre din Site). De asemenea, întotdeauna, te poți opune, gratuit si fără a indica vreun motiv, prelucrării datelor tale personale în scopuri de marketing direct.
Ai dreptul de a îți exercita drepturile legale menționate mai sus contactându-ne prin email, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Noi luăm toate măsurile tehnice și organizatorice de securitate impuse în conformitate cu legea română pentru a proteja datele Tale cu caracter personal împotriva pierderii, dezvăluirii neautorizate sau a altor forme de utilizare necorespunzătoare.

CreativeAds

Cel mai transparent sistem de publicitate online

©{2017} EyeProduct. Toate drepturile rezervate

Search